Bag0

Du har ingen varer i handlekurven din.

0

Betaling og levering

betalingsmetoder

Vi aksepterer for tiden en rekke kreditt- / debetkort, inkludert Visa, MasterCard og American Express. Det er enkelt å bruke et kreditt- / debetkort for å betale for ditt kjøp. Din betaling vil bli holdt sikker og ingen, inkludert leverandøren, vil få kortinformasjonen din.

Betalingen din er sikret med VeriSign SSL-kryptering, den høyeste kommersielt tilgjengelige krypteringsteknologien.

payments

Vi ønsker å minne alle kunder om at de er ansvarlige for eventuelle lokale håndteringsgebyrer og mellomledende bankhåndteringsavgifter. Derfor bør kundene bekrefte det totale beløpet med deres lokale bank. Hvis vi har mottatt din betaling, sender vi deg e-post for å bekrefte. Så etter at du har betalt, må du ikke glemme å sjekke e-posten din.

LEVERANSE

Queenabelle.co.uk har god kunnskap om fraktruter og velger den praktiske fraktbanen som gjør levering raskere. Med tanke på den lange frakten, har Queenabelle profesjonell personell som tar godt vare på kjole og pakker hver kjole ganske bra. Vi tilbyr mange fraktmåter, inkludert EMS, DHL, UPS og TNT.

Leveringsveiledning

For bedre å kommunisere med deg, vennligst oppgi en gyldig e-postadresse og sjekk e-postmeldinger etter at du har kjøpt for oppdatert informasjon. Når du har bestilt din bestilling, vil du bli kontaktet via e-post for å bekrefte bestillingen din. Hvis faktureringsadressen din er en P.O. Boks, da må du gi oss en fysisk adresse via e-post.

Leveringstid

For laget til bestillingsprodukter, standard mottakstid = behandlingstid (ca. 12-15 dager) + frakttid (ca. 3-8 dager).

For andre produkter, standard mottakstid = behandlingstid (ca. 3-8 dager) + frakttid (ca. 3-8 dager).

Vi tilbyr rush bestillingstjeneste, du kan velge ankomstdato ved kassen.

Frakt

Vår frakt er basert på den forskjellige destinasjonen og pakkevekten. Hvis du trenger en nøyaktig mengde, vennligst besøk kassen siden og velg destinasjon for å få et forsendelsesestimat.

Sporing av bestillingen din

Du kan sjekke bestillingsinformasjonen din på denne linken.
Vi har samarbeidet med en rekke anerkjente rederier for destinasjonene vi servicerer, inkludert DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS og så videre. Når bestillingen sendes, vil vi sende deg spornummer slik at du kan følge statusen.
Her er linkene til alle leveringsselskapene vi bruker, slik at du kan spore bestillingen din:
DHL: http://www.dhl.com/en.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/portal/location/en.html
FedEx: http://www.fedex.com/us/track/
USPS: http://www.usps.com

Internasjonale leveringspolitikker (Ship Worldwide)

For den internasjonale bestillingen er du trygg på å ha en rask og profesjonell service på grunn av våre langsiktige partnerskap med DHL, UPS, TNT, FedEx etc., og dermed også verdensomspennende frakt og emballasje til USA, Storbritannia, Canada, Australia og så videre. på, er trygge uten skade på grunn av de godt trente ting.