BETALING

Vi aksepterer en rekke betalingsmuligheter , inkludert kreditt- og debetkort.

For tiden er vi aksepterer betaling via Visa, MasterCard og American Express-kort fra steder over hele verden. Det er trygt, enkelt og praktisk.

Merk: Hvis du ikke klarer å betale med noen av dine kredittkort på nettet, kan du plassere en ny ordre etter 24 timer (før dette kan du trenger å rense cookies eller bruk en annen nettleser) eller prøve å betale med Western Union.

PayPal er en av verdens største internett betaling selskaper.

Millioner av mennesker over hele verden bruker PayPal for en enkel grunn: det er enkelt. Bare en e-post og passord vil komme deg gjennom kassen før du kan nå for lommeboken. Betale for varene eller tjenestene enklere og sikrere måte, bare med en e-postadresse. Uansett hvor de er, vil de være glad for å få betalingen.

Be om en betaling er en vennlig påminnelse for en godt utført jobb. De vil få en invitasjon til å betale noen måte de vil uten å måtte tenke på det. Begynne å akseptere betalinger fra kundene dine, uansett hvor de er. Godta flere betalingsmetoder via banker, kreditt- og debetkort og, selvfølgelig, PayPal.

01.Betale online:
Betale online av kreditt- / debetkort, må du registrere en western union konto som kan gjøre betalingen raskt og enkelt.

02.Finn et byrå:
Når du foretrekker å håndtere pengeoverføringer i person, er vi i stand til å ta imot betalingen fra Western Union. Western Union har over 489 000 agentkontorer over hele verden. I de fleste steder postkontoret eller nærmeste Bank representerer Western Union.
Kontakt vår kundeservice for mottakerens detaljer.

1. Søk etter et agentkontor i nærheten av deg
2. Fullfør "Send Money" delen av skjemaet og velg "Cash Pickup" og "Money in Minutes"
3. Gi Agent det utfylte skjemaet med gjeldende midler (inkludert transaksjonsgebyr) i kontanter
4. Vare på kvitteringen og dele sporingsnummeret (MTCN) med vår service team

En bankoverføring er en måte å sende penger fra en bankkonto til en annen hvor som helst i verden. Fordelene med å sende en bankoverføring er at du ikke trenger å vente på noe å komme i posten, er det ingen sjekker til kontanter, og midlene er tilgjengelig umiddelbart ved mottak.

Hvis du ikke har gjort en overføring til en utenlandsk konto før, er den beste tingen å gjøre for å gå inn i din gren og de vil ta deg gjennom prosedyren. På denne måten kan du lære prosessen og hva slags informasjon du trenger for eventuelle fremtidige internasjonale overføringer. De ansatte vil veilede deg gjennom prosessen.

Hvis du kommer til å sende penger til en utenlandsk bankkonto det kan være betydelige kostnader og kostnader. Disse inkluderer eksplisitte avgifter samt de mer subtile kostnader pålagt deg gjennom bruk av ikke konkurransedyktige valutakurser.

Kontakt vår kundeservice for mottakerens detaljer.

LEVERANSE

Queenabelle.no har god kjennskap til skipsruter og velger den lettvinte frakt banen som gjør levering raskere. Vurderer langt shipping, har Queenabelle proffesional personell som tar godt vare på kjolen og pakker hver bit av kjolen ganske også.Vi har mange forsendelses måter, inkludert EMS, DHL, UPS og TNT.

Levering Guide

For bedre å kommunisere med deg, må du oppgi en gyldig e-postadresse og sjekke e-post etter at du har kjøpt for noen oppdatert informasjon. Når du har lagt inn bestillingen vil du bli kontaktet via e-post for å bekrefte bestillingen. Hvis faktureringsadressen er en P.O. BOX, må du gi oss en fysisk adresse via e-post.

Leveringstidspunktet

For skreddersydde produkter, standard mottaker tid = behandlingstid (rundt 12-15 dager) + frakt tid (rundt 3-8 dager). Denne gangen kan forlenges på helligdager.

For andre produkter, standard mottaker tid = behandlingstid (rundt 3-8 dager) + frakt tid (rundt 3-8 dager). Denne gangen kan forlenges på helligdager.

Vi tilbyr rask levering service, kan du velge ankomstdato i kassa.

Frakt kostnad

Vår frakt er basert på annen destinasjon og pakke vekt. Hvis du trenger en nøyaktig mengde, kan du gå til kassen og velg reisemålet ditt for å få en shipping estimat.

Sporing av din bestilling

Du kan sjekke din ordreinformasjon på denne linken.
Vi har inngått samarbeid med en rekke anerkjente rederier for de destinasjonene vi service inkludert DHL, TNT, UPS, FedEx, USPS og så videre. Når ordre utsendelser, vil vi sende deg spore nummeret, slik at du kan følge status.
Her er linkene til alle leveringsselskaper vi bruker, slik at du kan spore din bestilling
DHL: http://www.dhl.no/no.html
UPS: http://www.ups.com/tracking/tracking.html
TNT: http://www.tnt.com/content/express/no_no/site/home.html
FedEx: http://www.fedex.com/no/
USPS: https://www.usps.com

Internasjonal levering politikk (skip på verdensbasis)

For den internasjonale orden, er du sikret å nyte en rask og profesjonell service på grunn av vår langsiktige partnerskap med DHL, UPS, TNT, FedEx etc., derfor, selv frakt verden og pakking til USA, Storbritannia, Canada, Australia, Norge og så videre, er trygge uten skade på grunn av de godt trente ting.

Hvorfor Butikken på QueenBelle.no
Vær deg selv! Vær forskjellig
QueenaBelle er en pålitelig online shopping mall og din personlige garderobe som spesialiserer seg på å lage kjoler i forskjellige anledninger. Med fantastisk skreddersydd tjeneste for å skreddersy kjole, til kostymer fra en rekke fantastiske alternativer skape noe helt unikt. Håndlaget til akkurat dine kroppsform målinger og sendt over hele verden.
Praktisk handleopplevelse
En logisk og humanisert handle rammeverket er godt designet for enkel element søking, gå plassere ordre og betaling remittering, selv om du er først på QueenaBelle.
Alltid Konkurransedyktig Pris
Vi har videreført samarbeidet med produsenter som tilbød topp kvalitet og selge QueenaBelle varer til en rimelig fortjeneste. Vi bruker å lav pris offeret og hver bevegelse av varer behandling for å være ekstremt forsiktig og satse på en 100% fornøyd i alle aspekter.
Globale Shipping
En sikret logistikk service er godt etablert bunn ut år for å innlemme med vel berømte internasjonale kurerer. Alle QueenaBelle stuffs kan nås til 170 land over hele verden i en nøyaktig tidsramme pluss med konkurranse forsendelsen kostnader.
Vennlig kundeservice
Hvis man følger "Kunden Fremst" og bringe tjeneste for din shopping opplevelse, vennlig kundeservice og et effektivt rask å reagere på noen av dine spørsmål er etablert for å oppnå en fornøyd kunde. Lett returrett er alltid tilgjengelig.
Bli overrasket!
Du vil bli hyppig invitert til å delta på våre sosiale nettverkstjeneste og språk salgsfremmende aktiviteter for å få mer uventet overraskelse, dette er ikke en bare rabatt tilbud.
Bli med oss på: